2 ene 2010, 18:47

Невидяна 

  Poesía
804 0 7

Невидяна

Утра и вечери не нося,
богатства нямам, ни звезди...
Една усмивка светлокоса
хвърлих в неизвървяните следи.

Навярно няма да я видиш.
Дори не знаеш, че те чака там.
Прекрачваш я. И ще си идеш
ослепял, тревожен, неразбран.

© Албена Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??