2.01.2010 г., 18:47 ч.

Невидяна 

  Поезия
808 0 7

Невидяна

Утра и вечери не нося,
богатства нямам, ни звезди...
Една усмивка светлокоса
хвърлих в неизвървяните следи.

Навярно няма да я видиш.
Дори не знаеш, че те чака там.
Прекрачваш я. И ще си идеш
ослепял, тревожен, неразбран.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??