23 nov 2012, 11:56

невинаги идваш... 

  Poesía » De amor
564 0 4

невинаги идваш с гръм и трясък,

понякога тихо и бяло валиш по цяла нощ,

а сутрин те вдишвам с първото кафе -

празнично-искрящо-бяла,

а пръстите ми замръзнали от липса,

залепнали на горещата чаша,

болят и те жадуват

и само за секунда ги пускам - розово-сгорещени

да претичат по снежните блокове,

да ти откраднат спящата усмивка

 

© Цветелина Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??