2 mar 2018, 11:45

Невинност и лъчи... 

  Poesía
571 0 2

Невинност и лъчи,

искри и лед...

Дошъл е март. Пристъпва пролетта,

усмихната като зарадвано дете.

Копнежът на стаените дървета

едва проблясва

в сребърните шепи на снега.

Но идва слънце,

идват цвят и радост

и губят сила зимните мъгли.

Ликуват крехките листа на кукуряка,

звънят за сбогом снежните сълзи.

И синьо късче от небето е облякла

събудената пролет - за късмет.

© Мима Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??