Нощта съблича душите ни...
Денят ги облича отново...
Нощта реди красива слова...
Денят ги поставя на съмнения...
В нощта луната чертае пътя...
В деня слънцето заслепява изхода...
Нощта се изпълва с романтика...
Денят я убива безжалостно...
Нощта ражда надежда...
Денят е напоен
с безнадежна невъзможност...
© Ива Колева Todos los derechos reservados