29 nov 2009, 23:41  

Незабравки за зимните дни 

  Poesía » De amor
879 0 22

 

С неоткъснати мигове вечни,

ти градината моя дарявай!

Цветовете на чувства за вярност

да засаждаш във мен не преставай!

 

Нека бъдат цветята копнежни –

те не клюмват със тежки главици,

посади ми сред тях незабравки

с аромат на любов от щастливци!

 

И не спирай да вярваш в очите ми,

даже с дъх на роса да са пълни,

знай, че могат и само с обичане

да цъфтят в зима дивите кестени.

 

Романтичка съм! Да. И безкрайно

ще ти свия венче от мечти!

В мен засаждай по малко, но трайно

незабравки за зимните дни!

 

 

10.10.2009

Jullie

 

п.п. Народните вярвания твърдят, че венче от незабравки,

         положено на главата на любимия, ще го привърже за цял живот.

© Юлия Димитрова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??