26 ene 2007, 4:23

Незаменимост 

  Poesía » De amor
1244 0 7

Незаменимост

Колкото и много мъже да ме целуват,

те няма да го направят така, както ти го правиш.

Колкото и много мъже да ме галят,

те няма да ме галят така, както ти ме галиш. 

Колкото и много усмивки да дарявам,

те няма да са равносилни и на една за теб.

Колкото и много подаръци да получавам,

те няма да имат стойност и на един от теб. 

И колкото повече сънища да сънувам,

ти винаги ще си част от тях

и колкото повече мечти да си сбъдвам,

ти ще останеш най-желаната сред тях. 

И колкото повече напред да вървя,

винаги нещо ще ми липсва.

И колкото повече време да бъда сама,

нещо вляво все ще ме притиска. 

И колкото повече се опитвам да те забравя,

толкова пъти твоите ръце насън ще ме прегръщат.

И колкото повече се губя в безкрая,

толкова пъти звездите все при теб ще ме връщат. 

Нека и на теб ти покажат пътя към мен,

нека чрез вятъра моята обич да ти предам,

нека слънцето те огрява, за да вървиш нощ и ден,

нека ме намериш, когато още имам какво да ти дам.

© Суси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??