Незаменимост
Колкото и много мъже да ме целуват,
те няма да го направят така, както ти го правиш.
Колкото и много мъже да ме галят,
те няма да ме галят така, както ти ме галиш.
Колкото и много усмивки да дарявам,
те няма да са равносилни и на една за теб.
Колкото и много подаръци да получавам,
те няма да имат стойност и на един от теб.
И колкото повече сънища да сънувам,
ти винаги ще си част от тях
и колкото повече мечти да си сбъдвам,
ти ще останеш най-желаната сред тях.
И колкото повече напред да вървя,
винаги нещо ще ми липсва.
И колкото повече време да бъда сама,
нещо вляво все ще ме притиска.
И колкото повече се опитвам да те забравя,
толкова пъти твоите ръце насън ще ме прегръщат.
И колкото повече се губя в безкрая,
толкова пъти звездите все при теб ще ме връщат.
Нека и на теб ти покажат пътя към мен,
нека чрез вятъра моята обич да ти предам,
нека слънцето те огрява, за да вървиш нощ и ден,
нека ме намериш, когато още имам какво да ти дам.
© Суси Всички права запазени