13 oct 2011, 19:27

Незараснала Рана 

  Poesía » De amor
831 0 3

Мигове, събрани в невзрачен кръгозор,

болка, викове, крясъци,

заключени в душевен затвор...

Спомени, завити в топли одежди,

горещи сенки, тръпки,

напразни надежди...

Болка, любов неизживяна,

пресъхнала кръв,

незараснала рана...

Мечти да докоснеш небето,

страх и гняв от суетата,

в океан дълбок се дави сърцето,

живяло за една любов непозната...

© Тайнствената Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??