Мигове, събрани в невзрачен кръгозор,
болка, викове, крясъци,
заключени в душевен затвор...
Спомени, завити в топли одежди,
горещи сенки, тръпки,
напразни надежди...
Болка, любов неизживяна,
пресъхнала кръв,
незараснала рана...
Мечти да докоснеш небето,
страх и гняв от суетата,
в океан дълбок се дави сърцето,
живяло за една любов непозната...
© Тайнствената Всички права запазени