13 окт. 2011 г., 19:27

Незараснала Рана 

  Поэзия » Любовная
896 0 3

Мигове, събрани в невзрачен кръгозор,

болка, викове, крясъци,

заключени в душевен затвор...

Спомени, завити в топли одежди,

горещи сенки, тръпки,

напразни надежди...

Болка, любов неизживяна,

пресъхнала кръв,

незараснала рана...

Мечти да докоснеш небето,

страх и гняв от суетата,

в океан дълбок се дави сърцето,

живяло за една любов непозната...

© Тайнствената Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??