26 abr 2018, 8:13

Ни врат, ни шия 

  Poesía » Civil
717 0 2

Нощ!
Егоистично, спести ми сутрешните гадости...
Мълчание на агнета?!
Стадата гледат всяка от вечерните емисии..
И всяка утрин блеят на умряло,
но пак се влачат полумъртви към дръвника.
А той е изхабен... от вратове – глави  без шии!
 

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??