Apr 26, 2018, 8:13 AM

Ни врат, ни шия 

  Poetry » Civilian
705 0 2

Нощ!
Егоистично, спести ми сутрешните гадости...
Мълчание на агнета?!
Стадата гледат всяка от вечерните емисии..
И всяка утрин блеят на умряло,
но пак се влачат полумъртви към дръвника.
А той е изхабен... от вратове – глави  без шии!
 

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??