26.04.2018 г., 8:13 ч.

Ни врат, ни шия 

  Поезия » Гражданска
718 0 2

Нощ!
Егоистично, спести ми сутрешните гадости...
Мълчание на агнета?!
Стадата гледат всяка от вечерните емисии..
И всяка утрин блеят на умряло,
но пак се влачат полумъртви към дръвника.
А той е изхабен... от вратове – глави  без шии!
 

© Просто Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??