24 nov 2007, 14:30

Ничия 

  Poesía » Otra
662 0 6
 

Няма статии, няма обяви,

няма тежест, няма клепачи,

няма спомени и няма забрава,

а с лудостта по покрива крачим.

 

Няма зрение и няма слух

за щастие на други, непозната.

Няма усещане, няма нюх,

само тъга по стъклата.

 

Няма вечер и няма ден,

няма дъжд и дъга няма.

А той отново е студен

и усмивката му е измама.

 

Няма вече погледи в очите,

няма скъпо безразличие.

Дъхът минутите отчита,

от днес ще бъда ничия.

© Ралица Желева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??