31 oct 2007, 17:39

Ничия земя 

  Poesía » Civil
1305 0 5
 

НИЧИЯ ЗЕМЯ

 

Вървим по нея.

Стъпките ни следи оставят

по уморената и снага.

(а тя търпи, дори ни прощава...)

                    - майката Земя.

(казват, майчината любов е безусловна)

Някои храчките си по нея храчат

- навлекли души на безродници.

(а тя търпи, дори им прощава...)

Докато утробата и стане безплодна,

и слугувайки на интереси нечии,

бавно и полека,

ще се превърне тя в ничия...

                         Ничия земя.

© Бина Влади Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??