НИЧИЯ ЗЕМЯ
Вървим по нея.
Стъпките ни следи оставят
по уморената и снага.
(а тя търпи, дори ни прощава...)
- майката Земя.
(казват, майчината любов е безусловна)
Някои храчките си по нея храчат
- навлекли души на безродници.
(а тя търпи, дори им прощава...)
Докато утробата и стане безплодна,
и слугувайки на интереси нечии,
бавно и полека,
ще се превърне тя в ничия...
Ничия земя.
© Бина Влади All rights reserved.
Чудесна си, Бина!!!