10 ago 2006, 10:11

Ние 

  Poesía
724 0 1
Хей, любов, къде си,
каде отиде, защо ме остави,
как да те забравя!
Защо искам смъртта да дойде,
без да пита, да вземе моя дъх
и да сложи край на дните ми?
Пиша аз за теб,
да видиш мойте мисли,
да чуеш моя глас,
без страх да ме прегърнеш,
да искаш да ме целунеш,
да ме обичаш на един дъх
и да се насладим на живота,
докато тя не дойде!
Докато не пожелаем огъня
на ада да ни изгори -
заради любовта и греховете ни!

© Гери П Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??