23 jun 2007, 22:20

Ние... 

  Poesía
610 0 3
 

Когато сама

Остана в нощта

Безумна тъга

Изпива деня

Сърцето ранено

Бие сломено

Страда във мене

На теб подчинено

Душата ми - твоя

Крещи във пороя

Изгаря във зноя

Във болката моя

И плачат очите

И страдат сълзите

Като огън в горите

Се палят мечтите

И твоя оставам

Аз днес се предавам

На теб се отдавам

И теб притежавам

Нима късно е ВЕЧЕ

Гордостта ти обрече

Ревността ми ни пречи

Да вървим надалече

Любим мой и различен

Завинаги заедно така те обичам

© Петя Терзийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??