23.06.2007 г., 22:20 ч.

Ние... 

  Поезия
617 0 3
 

Когато сама

Остана в нощта

Безумна тъга

Изпива деня

Сърцето ранено

Бие сломено

Страда във мене

На теб подчинено

Душата ми - твоя

Крещи във пороя

Изгаря във зноя

Във болката моя

И плачат очите

И страдат сълзите

Като огън в горите

Се палят мечтите

И твоя оставам

Аз днес се предавам

На теб се отдавам

И теб притежавам

Нима късно е ВЕЧЕ

Гордостта ти обрече

Ревността ми ни пречи

Да вървим надалече

Любим мой и различен

Завинаги заедно така те обичам

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??