3 jun 2017, 11:44

Ние,българите 

  Poesía » Civil
262 1 7

Във дълги робства сме живели

и хубаво не сме видели.

 

Били сме горди, непокорни –

за свободата отговорни.

 

Земя попила е кръвта ни

и носи хилядите рани.

 

Живели сме със много мъка

в годините и на разлъка.

 

Но със търпение и сила

опазихме страната мила.

 

Но пак на кръстопът сме днеска...

Тресе ни все позната треска.

 

И с нея ний ще се преборим!

Дано по- бързо да го сторим.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??