Виждам много лица,
покрити с маската на страха.
И питам се…
Къде са истинските хора?
Има ли още чисти, като роса
и честни, като деца човешки същества?
Мисля, че смисълът на всичко е да бъдем
просто човеци с главно Ч.
Да обичаме и да бъдем добри.
Две прости неща, а всъщност най- нужни на света!
© Todos los derechos reservados