21.09.2022 г., 19:30 ч.

Ние- Човеците 

  Поезия » Философска, Гражданска, Друга
327 3 0

Виждам много лица,

покрити с маската на страха.

И питам се…

Къде са истинските хора?

Има ли още чисти, като роса

и честни, като деца човешки същества?

Мисля, че смисълът на всичко е да бъдем

просто човеци с главно Ч.

Да обичаме и да бъдем добри.

Две прости неща, а всъщност най- нужни на света!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??