Sep 21, 2022, 7:30 PM

Ние- Човеците 

  Poetry » Phylosophy, Civilian, Other
328 3 0

Виждам много лица,

покрити с маската на страха.

И питам се…

Къде са истинските хора?

Има ли още чисти, като роса

и честни, като деца човешки същества?

Мисля, че смисълът на всичко е да бъдем

просто човеци с главно Ч.

Да обичаме и да бъдем добри.

Две прости неща, а всъщност най- нужни на света!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??