17 may 2009, 21:41

Ние, двамата 

  Poesía » Otra
737 0 12

За кратко поживях със теб

по-точно, радвах ти очите

като букет от есенни цветя,

окичвах теб. И дните ти.

Не пуснах корени, не цъфна цвят,

чертите ми полека избледняха,

помръкнали от твоя леден дъх,

дори и песните ми онемяха.

Сега мълчим - вулкан и лед,

горчи от спомените стари,

отново искам да съм ти букет,

а не кутия смачкани цигари.

 

© Джулиана Кашон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??