18 may 2023, 15:28

Ние, хората 

  Poesía » Filosófica, Otra
153 0 0

Ние, хòрата, сме тъй ранени,

с душевната си болка скрита.

С толкова много проблеми 

и поне една надежда убита.

 

И носим своите разбити сърца,

несмеещи да пророним сълзи.

Крием се от себе си и света,

бягаме, знаейки, че ни боли.

 

Поглеждаме се често в очите

и сглобяваме цялата картина.

Накрая оставаме ние самите,

с цветовете на душа ранима.

© Майчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??