May 18, 2023, 3:28 PM

Ние, хората 

  Poetry » Phylosophy, Other
154 0 0

Ние, хòрата, сме тъй ранени,

с душевната си болка скрита.

С толкова много проблеми 

и поне една надежда убита.

 

И носим своите разбити сърца,

несмеещи да пророним сълзи.

Крием се от себе си и света,

бягаме, знаейки, че ни боли.

 

Поглеждаме се често в очите

и сглобяваме цялата картина.

Накрая оставаме ние самите,

с цветовете на душа ранима.

© Майчето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??