5 ene 2010, 17:31

Ние, скритите 

  Poesía » Otra
404 0 0

Ние, скритите

 

Ние сме много и силни, но не всички сме еднакви.

Разхождаме се неустрашими между вас,

приятели сме с вас, но никой от нас не е като вас.

Мислите си, че ни познавате, но не знаете нищо за нас.

 

Само трябва да знает, че сме сред вас

и никой не е този, за когото се представя.

© Алис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??