Ние, скритите
Ние сме много и силни, но не всички сме еднакви.
Разхождаме се неустрашими между вас,
приятели сме с вас, но никой от нас не е като вас.
Мислите си, че ни познавате, но не знаете нищо за нас.
Само трябва да знает, че сме сред вас
и никой не е този, за когото се представя.
© Алис Всички права запазени