5 янв. 2010 г., 17:31

Ние, скритите 

  Поэзия » Другая
406 0 0

Ние, скритите

 

Ние сме много и силни, но не всички сме еднакви.

Разхождаме се неустрашими между вас,

приятели сме с вас, но никой от нас не е като вас.

Мислите си, че ни познавате, но не знаете нищо за нас.

 

Само трябва да знает, че сме сред вас

и никой не е този, за когото се представя.

© Алис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??