28 oct 2004, 19:41

Ние сме 

  Poesía
1214 0 0
Ние целуваме звездите
ние те караме да страдаш
ние сме
твоето име
твоето желание
твоят плат
ние сме
студени
ледено студени
Ти изговаряш тези думи
Мълчние...
ние се смеем
кой ще ти повярва?

© Ангела Малинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??