28.10.2004 г., 19:41 ч.

Ние сме 

  Поезия
1210 0 0
Ние целуваме звездите
ние те караме да страдаш
ние сме
твоето име
твоето желание
твоят плат
ние сме
студени
ледено студени
Ти изговаряш тези думи
Мълчние...
ние се смеем
кой ще ти повярва?

© Ангела Малинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??