28 nov 2007, 1:18

Никога 

  Poesía » Otra
675 0 1


Никога



Всеки стих

като последен.

Всяка мисъл -

Вяра в Бог.


С поезията

е като с времето,

идеалът

никога не е готов.



Представете си – мечта.

Пишеш – гръмват небеса!

Пеят слънчеви кълбета,

скачат от цветя джуджета.

 

Ей, наистина, нали?!

Пишеш приказните дни.

 

27.11.2007
софия

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??