Никога
Всеки стих
като последен.
Всяка мисъл -
Вяра в Бог.
С поезията
е като с времето,
идеалът
никога не е готов.
Представете си – мечта.
Пишеш – гръмват небеса!
Пеят слънчеви кълбета,
скачат от цветя джуджета.
Ей, наистина, нали?!
Пишеш приказните дни.
27.11.2007
софия
© Братан Всички права запазени