10 ago 2013, 22:05

Никога 

  Poesía » Otra
354 0 0

Не искам да се провалям, а да успея,

сигурен бъди, че ще я преживея,

няма да се променям и не мога,

никога няма да отстъпя, 

а на здраво ще стъпя,

пробвай да се бориш с мен, но няма да ме събориш,

вратата сам ще си я отвориш.

© Йордан Добрев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??