Не искам да се провалям, а да успея,
сигурен бъди, че ще я преживея,
няма да се променям и не мога,
никога няма да отстъпя,
а на здраво ще стъпя,
пробвай да се бориш с мен, но няма да ме събориш,
вратата сам ще си я отвориш.
© Йордан Добрев All rights reserved.