10 авг. 2013 г., 22:05

Никога 

  Поэзия » Другая
355 0 0

Не искам да се провалям, а да успея,

сигурен бъди, че ще я преживея,

няма да се променям и не мога,

никога няма да отстъпя, 

а на здраво ще стъпя,

пробвай да се бориш с мен, но няма да ме събориш,

вратата сам ще си я отвориш.

© Йордан Добрев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??