Никой не знае
Никой не знае твоята сила.
Никой не я е усетил.
Ни трепета на душата красива,
ни нежността на ръцете.
Никой не знае как силно обичаш,
а не умееш да го казваш.
Как срещу вятъра към мене тичаш
и без да щеш го показваш.
Никой не разгада блясъка на очите ти
и яростта ти от ревност.
Не видя силата на сълзите ти
и оная голяма преданост.
Никой не знае как ми отвори вратата.
И не разбра колко си сам.
Никой не знае коя съм аз- непознатата.
Само ти знаеш. И аз знам!
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados