31 ago 2007, 14:57

Нирвана 

  Poesía
935 1 24

                             Тихо е в душата ми, тихо,
                             като в кротко след-пладне.
                             Няма никой и нищо наоколо,
                             тишината даже приспана е.

                             Покой  и  нежна  нирвана
                             смиряват с ласка сърцето,
                             с леки, въздушни  целувки,
                             безвремие милва лицето.

                             Няма ни болка, ни тежест,
                             не съм нито в ада, ни в рая.
                             Бездиханно, тихо, смирено,
                             като ангел летя във безкрая.

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??