31.08.2007 г., 14:57 ч.

Нирвана 

  Поезия
934 1 24

                             Тихо е в душата ми, тихо,
                             като в кротко след-пладне.
                             Няма никой и нищо наоколо,
                             тишината даже приспана е.

                             Покой  и  нежна  нирвана
                             смиряват с ласка сърцето,
                             с леки, въздушни  целувки,
                             безвремие милва лицето.

                             Няма ни болка, ни тежест,
                             не съм нито в ада, ни в рая.
                             Бездиханно, тихо, смирено,
                             като ангел летя във безкрая.

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??