27 abr 2018, 0:34

Но колко кратка бе нощта 

  Poesía » De amor
526 3 16

Но колко кратка бе нощта

 

"Време е! Деня пристига."

шепне тихичко луната,

звънка песен на авлига,

но колко кратка бе нощта...

 

Идва нашата раздяла

/как присяда ми тъгата/,

а и кожата ми бяла...,

но колко кратка бе нощта...

 

Да можеше поне веднъж

да потъне в мрак зората,

ей, там - над цъфналата ръж,

но колко кратка бе нощта...

 

Той за сбогом ме целуна

и прегърна го тъмата,

рая взе и си замина,

но колко кратка бе нощта...

 

 

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??