28 ago 2022, 22:44

Но понякога... 

  Poesía » Filosófica
432 7 8

Всеки миг е последен за някого,
и е първи за друг.
Едно чакаме, друго ни чака
днес, сега и тук...

 

Но понякога смело излизаме
от Написаната съдба,
дочертавайки сами линията
с тънкописеца на Любовта.

 

И посока сами си избираме,
през Тъгата към Радостта.
А животът е репетиция
за театъра след смъртта...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??