Всеки миг е последен за някого,
и е първи за друг.
Едно чакаме, друго ни чака
днес, сега и тук...
Но понякога смело излизаме
от Написаната съдба,
дочертавайки сами линията
с тънкописеца на Любовта.
И посока сами си избираме,
през Тъгата към Радостта.
А животът е репетиция
за театъра след смъртта...
© Веселка Стойнева Всички права запазени