Не знам за мене ти доколко мислиш,
но аз те мисля и си те мечтая...
Не знам доколко ти сега ме искаш,
но аз те искам, страстно те желая...
Не знам в момента колко ме обичаш,
но аз обичам те, това го зная...
Не знам в момента колко те привличам,
но ти ще ме привличаш чак до края...
КА
© Калин Алекс Todos los derechos reservados