Mar 11, 2012, 6:43 PM

Но ти ще ме привличаш чак до края... 

  Poetry » Love
748 0 2

Не знам за мене ти доколко мислиш,

но аз те мисля и си те мечтая...

Не знам доколко ти сега ме искаш,

но аз те искам, страстно те желая...

 

Не знам в момента колко ме обичаш,

но аз обичам те, това го зная...

Не знам в момента колко те привличам,

но ти ще ме привличаш чак до края...

 

КА

 

 

 

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??