21 dic 2020, 18:28  

Номадка 

  Poesía » De amor
978 0 9

Ще мина през живота ти набързо

и няма да оставя нищо свое.

Ще взема само детската ти дързост 

и мъжките докосващи ръце.

 

Не свиквай с мен. Номадска е душата ми.

Катуна си събирам много тихо 

и няма да усетиш как изчезвам.

Ще се събудиш и няма да съм там.

 

След мен са само спомен и парфюм.

И нека праведните ме замерят с камъни.

Не се сърди. Любов ще имаш другаде.

Аз просто минах през живота ти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Силва Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??