17 may 2012, 10:36

Нормално момиче 

  Poesía
520 0 1

Не, не съм аз „нормално момиче" -

сякаш съм с Вселена по-далечна.

Осъзнай, че не съм тук отлично

и върви, с мен недей да си пречиш.

Аз не съм за живот с теб готова.

Сякаш минимум с век изоставам.

С умът все си играем на роли -

той към мен, не, не се причестява.

И за сън не съм аз пригодена -

с хиляди инсомнии, все мрачна.

Искаш страстно любов безрезервна,

а от мен ще е „страшна” и „алчна”.

Ти върви, за да не ти попречи,

към друго, "по-нормално момиче".

Твърде хладно е с мен, острие съм.

Хайде тръгвай! Да те наобича.

© Уморена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??