Не, не съм аз „нормално момиче" -
сякаш съм с Вселена по-далечна.
Осъзнай, че не съм тук отлично
и върви, с мен недей да си пречиш.
Аз не съм за живот с теб готова.
Сякаш минимум с век изоставам.
С умът все си играем на роли -
той към мен, не, не се причестява.
И за сън не съм аз пригодена -
с хиляди инсомнии, все мрачна.
Искаш страстно любов безрезервна,
а от мен ще е „страшна” и „алчна”.
Ти върви, за да не ти попречи,
към друго, "по-нормално момиче".
Твърде хладно е с мен, острие съм.
Хайде тръгвай! Да те наобича.
© Уморена All rights reserved.