Нощта се спуска бавно и полека,
звездите светят в тъмното сега,
луната - ясна, мълчалива,
изгрява на небето пак.
Всичко спи, но аз не съм заспала,
мисля си за теб сега,
вкуса на устните ти искам да опитам,
да сгуша се до теб в нощта.
Как искам да ме топлиш с твоето тяло,
от страст любовна да горим,
а после сладко да открием Рая,
с целувка нежна да заспим.
Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados