19 июл. 2014 г., 10:58

Нощ 

  Поэзия » Любовная
593 0 0

Нощта се спуска бавно и полека,

звездите светят в тъмното сега,

луната - ясна, мълчалива,

изгрява на небето пак.

 

Всичко спи, но аз не съм заспала,

мисля си за теб сега,

вкуса на устните ти искам да опитам,

да сгуша се до теб в нощта.

 

Как искам да ме топлиш с твоето тяло,

от страст любовна да горим,

а после сладко да открием Рая,

с целувка нежна да заспим.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??